År for år

År for år

Geir Hegerstrøms nye album «År for år» er en samling med nye sanger og instrumentaler. Sangene handler om livets og kjærlighetens ulike faser og utfordringer og om livssammenhengen fra barn til voksen. Vi utvikler oss og forandrer oss gjennom livet, og likevel er vi den samme personen som vi var da vi var barn.

Gode, varme og melodiøse sanger med innholdsrike tekster, fine å lytte til og reflektere over og fine å synge med på. Albumet avsluttes med Frans av Assisis bønn med Geirs musikk for kor.

Albumet har en rekke fine arrangementer spilt av noen av landets beste musikere: Frøydis Grorud på sax og fløyte, Tarjei Nysted på fiolin og mandolin, Kjetil Steensæs på gitarer, Stig Løberg Værnes på trommer, Håkon Eivind Larsen på bass, Erlend Fagertun på flygel og keyboards og Geir selv på gitar og trekkspill. Koret Evas Epler medvirker også dirigert av Erlend Fagertun.

Utgitt 4. september 2017

Spotify: 
https://open.spotify.com/album/4QjvlXoeHOHaQqWNCkN6yp

 

SoundCloud: 

https://soundcloud.com/geirhegerstrom/sets/ar-for-ar

 

Bestilling

Bestill albumet her for kr 149,-
Bestiller du 3 stk. får du 10%. Bestiller du 4 eller flere gir vi hele 25% rabatt. Husk at porto også blir rimeligere når du bestiller flere.

 

Porto kommer i tillegg (postens satser).

Bestill her..